hgp-logo
Engedje meg, hogy ajánljunk Önnek egy jó programot...
ugyfelkapu
ügyfélkapu
Hogy lehetséges-e napi párszáz forint befektetéssel prémiumkategóriás, érintőképernyős vendéglátóipari ügyviteli rendszerhez jutni? A válaszunk, igen! Kedvező fizetési konstrukcióinknak köszönhetően akár már napi egy üdítő áráért részesülhet az éttermi, szállodai rendszereink által nyújtott előnyökből.

A RestInfo éttermi és a GuestInfo szállodai rendszereinkre vonatkozó árazási rendszert és finanszírozási lehetőségeket az általunk forgalmazott termékekre is jellemző rugalmasság jegyében alakítottuk ki, hogy Ügyfeleink minden esetben a számukra legmegfelelőbb megoldást választhassák. A moduláris felépítésnek köszönhetően Ön minden esetben csak azért fog fizetni, amire valóban szüksége van…
AJÁNLATKÉRÉS
Kérje ajánlatunkat alábbi elérhetőségeink bármelyikén vagy űrlapunk segítségével. Kérését 24 órán belül feldolgozzuk és megkeressük személyre szabott ajánlatunkkal!

Telefonszám:
+36 30 961 2216

E-Mail:
hgpiroda@hgpartner.hu
ÉTTEREM
CUKRÁSZDA
KÁVÉZÓ
SÖRÖZŐ/BÁR
SZÓRAKOZÓHELY
BÜFÉ
SZÁLLODA
EGYÉB
HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
ÖNKISZOLGÁLÓ
GYORSÉTTEREM
ASZTALFOGLALÁS
TERASZ
PULTOS ÉRTÉKESÍTÉS


AJÁNLATKÉRÉS ELKÜLDÉSE
FINANSZÍROZÁS
Alapvető fizetési ütemezés
Hardverek esetében megrendeléskor a teljes vételár fele kerül kiegyenlítésre, míg a fennmaradó ötven százalék az eszközök leszállításakor. Szoftvereinkért szintén két ütemben fizethetnek Ügyfeleink, a telepítés időpontjában nyolcvan százalékot, a kéthetes próbaidő után pedig húsz százalékot.

Részletfizetés
Szoftvereink esetében saját finanszírozásban részletfizetési lehetőséget is biztosítunk, melynek keretein belül Partnereink 12 vagy 24 hónapon keresztül részletben egyenlíthetik ki szoftvereink vételárát.

Operatív lízing
Amennyiben nem kívánja az eszközök ellenértékét egy összegben megfizetni, lehetőség nyílik tartós bérleti konstrukció igénybevételére, melynek keretein belül a Megrendelő a szoftvert és a hardvert is a Grenkeleasing Magyarország Kft.-től lízingeli. Ebben az esetben az éttermi/szállodai rendszer akár nulla százalék kezdőbefizetéssel üzembe állítható, a Megrendelő tulajdonába pedig az előre meghatározott futamidő lejártával kerül. Az operatív lízing havidíja teljes mértékben költségként elszámolható, és a Megrendelő likviditása, valamint hitelképessége is változatlan marad.

Pályázati támogatás
Most uniós forrást is igénybe vehet informatikai rendszerének finanszírozásához, így akár 50 százalékos vissza nem térítendő támogatással állíthatja üzembe éttermi/szállodai szoftverét és a hozzá tartozó hardver eszközöket. Pályázati tanácsadó partnerünk segítségével most a lehető legjobb esélyekkel pályázhat technológiai korszerűsítésre és informatikai fejlesztésre fordítható, vissza nem térítendő uniós támogatásra.

Tanácsadó partnerünk a pályázati dokumentumok beszerzésében, kitöltésében és a pályázati ügymenet teljes lebonyolításában Ügyfeleink segítségére lesz, és tanácsadói szolgáltatásait fix díjjak, regisztrációs- és egyéb költségek nélkül, kizárólag sikerdíjas konstrukcióban vehetik Partnereink igénybe.