hgp-logo
Engedje meg, hogy ajánljunk Önnek egy jó programot...
ugyfelkapu
ügyfélkapu
CÉGTÖRTÉNET
A HGPartner Számítástechnikai Fejlesztő-Szolgáltató Kft. 25 éves fejlesztői és üzemeltetői tapasztalattal a szállodai, éttermi vendéglátás ügyvitelének gépesítésével igyekszik támogatást nyújtani a vendéglátás szakembereinek abban, hogy idejük nagy részét ne az egyre fokozódó adminisztrációs feladatok ellátására, hanem a vendégek minél figyelmesebb, körültekintőbb kiszolgálására, illetve a gazdaságos üzemeltetésre fordíthassák.

A legkorszerűbb hardver és szoftver technológiák felhasználásával olyan integrált alkalmazásokat kínálunk, amelyek lehetővé teszik a számítástechnika területén kevésbé jártas felhasználók számára is a problémamentes, megbízható üzemeltetést. A fejlesztés során különös figyelmet fordítunk arra, hogy éttermi és szállodai programjainkat, valamint az azokat támogató hardverkörnyezetet folyamatosan a változó felhasználói igényekhez és törvényi előírásokhoz igazítsuk.

Üzleti filozófiánk egyik alapvető eleme, hogy felhasználóinknak teljes körű szolgáltatást nyújtsunk az igények felmérésétől, a rendszer telepítésén és az oktatáson keresztül, a folyamatos 24 órás rendszerfelügyeletig. Erőfeszítéseinket és éttermi, szállodai szoftvereink hatékonyságát misem igazolja jobban, mint elégedett ügyfeleink széles köre, a kis kávézóktól, bárokon és neves éttermeken át, a legnagyobb szállodákig.
CÉGADATOK
Név: HGPartner Kft.
Cégjegyzék szám: 01-09-680110
Alapítás dátuma: 1999.06.01
Jogelőd: HGPartnerSDS Bt. - 1989.10.20.
Törzstőke: 10 M Ft

Szolgáltatásaink: Éttermi és szállodai szoftverek fejlesztése; rendszerintegráció; hardver-szoftver üzembe helyezés; üzemeltetés; rendszerkövetés; 24 órás ügyelet, online karbantartás, szerződéstől függően akár egy órás elérési időn belül.

Ügyvezető: Kocsis András
PARTNEREINK
BESZÁLLÍTÓINK

axis_roll.jpgintel_roll.jpgcitizen_roll.jpgrce_roll.jpgstar_roll.jpgjt_roll.jpghumansoft_roll.jpgwidefly_roll.jpgelo_roll.jpgepson_roll.jpgmettler_roll.jpgshuttle_roll.jpgmotorola_roll.jpgzyxel_roll.jpgubiquiti_roll.jpgdtk_roll.jpgalphasonic_roll.jpgeaton_roll.jpgcisco_roll.jpgcgp_roll.jpgkingston_roll.jpghp_roll.jpghrp_roll.jpgmicrosoft_roll.jpgdn_roll.jpgdell_roll.jpgemalog_roll.jpg

TOVÁBBI PARTNEREINK

ecc_roll.jpgeset_roll.jpgic_roll.jpggrenke_roll.jpghoteljob_roll.jpg
KARRIER
Cégünk legfontosabb értékei a magasan képzett szakemberek. Ha Ön is szívesen dolgozna velünk, küldje el önéletrajzát a hgpiroda@hgpartner.hu e-mail címre. Adatait rögzítjük rendszerünkben, és megnyíló pozíció esetén értesítjük Önt.

Jelenlegi nyitott pozícióink

PDA Programozó
PDA programozásában jártas, gyakorlattal rendelkező munkatársat keresünk megbízásos munkaviszony keretében.

Fejlesztői környezet:
Microsoft Embedded Visual Tools
Microsoft Embedded Visual C++ 4.0 (SP4+)
Microsoft Pocket PC 2003 SDK
Microsoft Windows SDK for Pocket PC
Microsoft SQL Server CE 2.0 Development Tools
Windows CE Data Access 3.1
Symbol Mobility Developer Kit v1.4 for EVC4
Standard Template Library

Fényképes önéletrajzot a referenciák, programozói kapacitás (óra/hó), fizetési igény megjelölésével a hgpiroda@hgpartner.hu címre várunk.
Értékesítési menedzser
Értékesítői tapasztalattal rendelkező munkatársat keresünk HoReCa területre. A sikeres pályázó feladatai közé tartozik majd többek között az ügyfelekkel történő kapcsolattartás, új ügyfélkör kiépítése, az ügyfél igényeinek megfelelő, komplex hirdetési ajánlatok készítése, tárgyalások lebonyolítása.

Elvárásáok:
- Legalább kétéves értékesítői gyakorlat
- Sikerorientáltság
- Eladáscentrikus és vevőközpontú gondolkodásmód
- Kimagasló meggyőző, együttműködő- és kapcsolatteremtő képesség

Előnyt jelent:
- HoReCa területen szerzett értékesítői tapasztalat
- Felsőfokú végzettség
- Angol nyelvismeret
- Saját gépkocsi

Fényképes önéletrajzot a fizetési igény megjelölésével a hgpiroda@hgpartner.hu címre várunk.