hgp-logo
Engedje meg, hogy ajánljunk Önnek egy jó programot...
ugyfelkapu
ügyfélkapu
Standolás pillanatok alatt, a RestInfo StandSegéddel
2009.03.31
A StandSegéd a RestInfo termékcsalád tagja, melyet azzal a céllal hívtuk életre, hogy segítse a vendéglátós szakemberek munkáját a 2009. február 1-e óta kötelező készletforgalmi nyilvántartás vezetésében.
A RestInfo StandSegéd segítségével elfelejtheti a hosszadalmas, körülményes standolást. Nincs többé méricskélés, sem töltögetés, még az üveg kupakját sem kell lecsavarnia. A digitális mérleg és a vonalkód leolvasó segítségével a rendszer egy pillanat alatt megállapítja, hogy az üvegben mennyi alkohol található, majd rögzíti és összegzi az adatokat, hogy aztán egyetlen gombnyomással szolgáltassa a nyilvántartás kitöltéséhez szükséges információt. A teljes standolási folyamat így nem igényel többet pár percnél, hogy egy fárasztó napot ne felesleges adminisztrációval kelljen zárnia. A RestInfo StandSegéd opcionálisan kiegészíthető söröshordó mérésére is alkalmas mérleggel, melynek segítségével bármelyik pillanatban pontos képet kaphat a hordóban található italmennyiségről.

- Nincs minőségromlás, sem cseppveszteség
- Egyszerű
- Gyors
- Megbízható
- Költséghatékony
- Rugalmas

RestInfo éttermi rendszerünk eddig is támogatta a készletek napra kész nyilvántartását, ám most a rendszer részét képező F&B modult kiegészítettük egy újabb funkcióval, mely lehetővé teszi az alkoholos termékek törvényi előírás szerinti készletforgalmi nyilvántartását (számított stand) és dokumentálhatóságát további élőmunka ráfordítása nélkül. A RestInfo StandSegéd elsősorban azok számára kínál költséghatékony alternatívát, akik a RestInfo éttermi rendszer teljes körű készletnyilvántartást nem kívánják használni, csupán a körülményes standolási folyamatot szeretnénk automatizálni.

A StandSegéd fejlesztése során elsődleges szempont volt, hogy egy egyszerűen kezelhető, gyors, megfizethető, ezáltal mindenki számára elérhető rendszert alkossunk, mely a komplex vendéglátóipari alkalmazások árának töredékébe kerül.

Természetesen jelenlegi és jövőbeli partnereink rendelkezésére bocsátjuk a program leírását és a jogszerű használatát igazoló forgalmazói nyilatkozatot is, melynek birtokában a vendéglátóegységet üzemeltető kérelmezheti a program használatának engedélyezését a vám- és pénzügyőri hivatal regionális ellenőrzési központjánál.
2009.03.31